Welke houtpellets zijn geschikt voor mij?

Onze pellet-experts helpen je graag verder

Uitleg BTW tarieven

Allehoutpellets hanteert dezelfde eenheidsprijzen voor Nederland en België, er treden enkel verschillen op wat betreft de BTW percentages en leverkosten.

In navolging van de EU richtlijn voor e-commerce moeten we voor leveringen aan particulieren de BTW van het land van levering toepassen en de prijzen inclusief BTW tonen. Aangezien de BTW percentages verschillen van land tot land moeten we het land van levering of afhaling kennen om u de juiste product en prijsgegevens te presenteren.

Voor een vlotte afwikkeling: stel dus uw landkeuze in volgens uw intentie: wil u thuislevering  of afhaling in één van de verdeelpunten in Nederland of België ? Pas het eventueel aan in uw login gegevens zodat u bij een volgende bezoek meteen de juiste gegevens krijgt. Bestellingen met de foute landcode en BTW kunnen niet aanvaard worden.

Voor klanten in Luxemburg, Frankrijk of Duitsland verwijzen we naar afhaling in verdeelpunten in de grensregio of, indien u BTW-plichtige bent, leveren we eventueel in volle vrachtwagen-ladingen.