Welke houtpellets zijn geschikt voor mij?

Onze pellet-experts helpen je graag verder

Onze partners

EcoMinded Vof

EcoMinded is een bedrijf gespecialiseerd in advies,verkoop, plaatsing en na-service van pelletkachels van de merken RIKA en SUPERIOR, twee kwaliteitsmerken met top-producten !

Nieuw vanaf 2013 :

Verkoop, plaatsing en na-service van OKOFEN pellet CV-ketels.

Francis en Mich staan zelf in voor een vakkundige plaatsing !

Voor verder info, contacteer ons vrijblijvend.

 Zaakvoerder Francis Smeets, samen met energiedeskundige en medezaakvoerder Michel Rutten staan U graag te woord.

 

Daniels bvba

Dé referentie voor kwaliteitshaarden, kachels en barbecues in Limburg.

Samen met ons ervaren team bieden we iedere dag service en kwaliteit aan al onze klanten. Tijdens een eerste gesprek in onze showroom gaan we samen met u op zoek naar de beste oplossing om uw woning van gezellige warmte te voorzien. Op basis van uw behoeften, wensen én smaak maken we een voorstel op maat van uw thuis en komen we ter plekke voor een eerste opmeting.

Vervolgens zetten we alles in gang en komen onze vakmannen op het afgesproken tijdstip alles plaatsen zodat u kan beginnen genieten.

Voor u maken we ieder jaar een selectie van de meest toonaangevende en kwalitatieve collecties haarden, kachels en barbecues. Stoken op hout, gas, pellet, mazout (olie)… voor alles hebben wij de gepast oplossing! Of u nu op zoek bent naar een trendy open haard of een prachtige klassieke kachel, u kan alle modellen komen bekijken in onze showroom zodat u meteen een beeld kan vormen wat we bij uw thuis kunnen realiseren.

Voor de warme zomeravonden hebben we voor u een complete BBQ shop gecreëerd in onze toonzaal. Ons ruime assortiment kwaliteitsvolle BBQ’s staat voor u klaar om meteen te kunnen genieten van een gezellige barbecue-avond. In onze shop vind u alle benodigdheden voor onderhoud en optimaal bakplezier.

We zijn als derde generatie trots om uitgegroeid te zijn tot dé referentie voor haarden, kachels en barbecues in Limburg. De kennis over warmte is door onze grootvader Fons met veel passie doorgeven aan onze papa Jean. Sinds 1930 heeft hij ons met veel liefde ingewijd in de gezelligheid en warmte van onze stiel.

Wij staan, samen met ons team, klaar om ook voor u een stukje rust en genieten te creëren in uw leven.

Karen en Guy Daniëls

 

Daniëls bvba

Gruitroderkiezel 53

3960 Bree

Phone: 089 46 12 79

Fax: 089 46 75 25

Web: https://www.danielskachels.be

 

Smeulders openhaarden

Eén adres voor pelletkachels!!

Michel Vetters 0032 495 380 204

Toonzaal openhaarden Rijksweg 928 Elen

Wat zijn pelletskachels?

Pellets, de nieuwe energie van vandaag. Milieubewust en goedkoop. Waarom u voor een pelletkachel zou kiezen? Heel simpel. Het is eenvoudig te bedienen en vlug en gemakkelijk te reinigen. Sommige modellen zijn zelfs verplaatsbaar.

Bespaar tot 50% op uw stookkosten door voor pellets te kiezen.

Enkele typische kenmerken

 • ´s Nachts kan de kachel op een lager vermogen branden zonder warmteverlies.
 • Pellets kunnen meerdere jaren bewaard worden zonder kwaliteitsverlies.
 • De kamertemperatuur wordt elektronisch geregeld. Bij voldoende warmte brandt de kachel minder of wordt deze uitgeschakeld, wanneer het kouder wordt start die automatisch weer op.
 • Pelletkachels kunnen via een afstandsbediening of gsm-module bediend worden.
 • Deze kachels zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, kleuren en vermogens 

Michel Vetters van de firma Openhaarden Smeulders is al vele jaren actief in de verkoop en plaatsing van exclusieve sierhaarden en kachels.  Sinds de opkomst van de pelletkachels hebben zij zich meteen gespecialiseerd, om een perfecte service te kunnen verlenen. In hun showroom, gelegen aan de Rijksweg kan U kennis maken met het volledig aanbod ! Steeds Welkom !

Merken pelletkachels : MCZ , Quadra fire, Palazzetti en Red

 • Smeulders openhaarden
 • Rijksweg 928
 • 3650 Elen
 • Tel: +32 (0) 89 56 55 57
 • GSM Michel 0495 38 02 04
 • email : michel_vetters@hotmail.com

Uitstekende service is gegarandeerd ! 

 

 

4MFire Van Haesendonck

WIE ZIJN WIJ?

BVBA Van Haesendonck is een authentiek familiebedrijf dat meer dan 50 jaar geleden werd opgericht en alle kennis, ervaring en vakmanschap heeft doorgegeven van vader op zonen.

WAT DOEN WIJ?

 • We staan u bij met onze expertise en ervaring.
 • Wij verkopen & plaatsen (gas-, hout-, kolen- en pellet-)kachels en inbouwcasettes.

Onze showroom bevindt zich in het industrieterrein "Hoge Buizen" vlak naast de Brusselsesteenweg tussen Eppegem en Vilvoorde:

Hoge Buizen 57
1980 Eppegem-Zemst
Email: info@4m-fire.be
Tel: +32 (0)2/751.50.14
Fax: +32 (0)2/751.50.15

Mensen die met een GPS systeem zijn uitgerust waar de Hoge Buizen niet instaan: Onze winkel ligt ter hoogte van de Brusselsesteenweg 455 te Eppegem-Zemst.

 

Allehoutpellets partner worden?

Allehoutpellets partner of verdeler worden ?

 Allehoutpellets.be is steeds op zoek naar goede partners in de houtpellet-wereld.

Bent u pelletkachel handelaar, invoerder, pelletketel-plaatser of verdeler en u zoekt voor uw klanten de gepaste houtpellet-leverancier?  Aarzel niet om contact op te nemen met ons.  

Heeft u interesse om onze houtpellets te verdelen, laat het ons weten!

Contact opnemen met het allehoutpelletsteam kan via ons contactformulier, via telefoon (089853566) of kom langs op onze hoofdvestiging te Meeuwen-Gruitrode (graag op afspraak).